Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και προώθησης των ευρωπαϊκών φρούτων και λαχανικών, η προωθητική καμπάνια «Go Greener, feel better», του project “EU F & V CONSUMPTION”, συμμετείχε στη Fruit Logistica, στο Βερολίνο. Το πρόγραμμα προώθησης του ευρωπαϊκού σπαραγγιού και ακτινίδιού, με μόττο «Go Greener, feel better», βρέθηκε στο Messe Berlin GmbH από τις 8 ως τις 10 Φεβρουαρίου με σκοπό να υποδεχτεί χιλιάδες καταναλωτές από όλο τον κόσμο.

Όσοι επισκέφθηκαν το stand του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία και να γευτούν ευρωπαϊκό σπαράγγι και ακτινίδιο που παράγoνται στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, εκθέτες από 86 χώρες και εμπορικοί επισκέπτες συμμετέχουν στη FRUIT LOGISTICA για να αξιοποιήσουν πλήρως τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες στο διεθνές εμπόριο φρέσκων προϊόντων – και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας!

Η FRUIT LOGISTICΑ, καλύπτει κάθε τομέα της επιχείρησης νωπών προϊόντων και παρέχει μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει έτσι εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών στους βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα του κλάδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *