Στο πλαίσιο της στόχευσης των μέσων ενημέρωσης/Τύπου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση Τύπου στις 11 Νοεμβρίου 2022 στη Στοκχόλμη, στις αίθουσες συνεδριάσεων και στο εστιατόριο του Quality Globe Hotel. Περισσότεροι από 50 εμπειρογνώμονες από τα μέσα ενημέρωσης και την αγορά φρούτων και λαχανικών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εκστρατεία “Go Greener, Feel Better” καθώς και για τα προϊόντα και την πλούσια διατροφική τους αξία. Την ενημερωτική παρουσίαση ακολούθησε ένα δείπνο τεσσάρων πιάτων, όπου τα σπαράγγια και τα ακτινίδια ξεχώρισαν γευστικά στα πιάτα που σερβιρίστηκαν.

Με τον τρόπο αυτό, οι επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης/Τύπου, όχι μόνο γνώρισαν τα εξαιρετικά προϊόντα της καμπάνιας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες των μεθόδων γεωργικής παραγωγής των αγροδιατροφικών προϊόντων της ΕΕ, τις ιδιότητες και τον μοναδικό χαρακτήρα των ευρωπαϊκών προϊόντων.

Την εκδήλωση με την παρουσία του τίμησε ο αξιότιμος επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ (Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων) της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Παύλος Ολζιέρσκι.